patsergedrag

Lil Kleine ruziet om ex-vriendin Monica Geuze

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPLil Kleine ruziet om ex-vriendin Monica Geuze
RTL

Lil Kleine is gisteravond met zijn vriendin Jaimie Vaes aanwezig bij een event in het Amstel Hotel. DJ Oliver Heldens vindt alleen dat de vriendin van Lil Kleine wel erg veel lijkt op Monica Geuze, de ex van de rapper.

"Oh zijn jullie weer samen?"

Lil Kleine post deze foto op Instagram. Samen met vriendin Jaimie poseert hij in het chique Amstel Hotel.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Hardwell, Lil Kleine, Bizzey en Chivv bouwen feestje
Lees ook

Hardwell, Lil Kleine, Bizzey en Chivv bouwen feestje

DJ Oliver Heldens doet een bijzondere ontdekking. Volgens hem heeft Jaime wel wat weg van Monica Geuze, de ex-vriendin van de Amsterdamse rapper. Hij reageert onder de foto: "Oh zijn jullie weer samen? Wat leuk." Lil Kleine, die eigenlijk Jorik heet, kan het grapje niet echt waarderen. Hij sneert: "Hoe is 't trouwens tussen jou en je vriend?"

© Instagram

Oliver Heldens, die overigens niet op mannen valt, laat zich niet kennen. "Gaat top man. Letterlijk top." Hij sluit zijn reactie af met een grap: "Dus niet bottom."

© Instagram

De sneer van Lil Kleine weerhoudt Oliver er niet van om nog een compliment te geven aan Jaimie: "Die jurk is trouwens echt super nice." Jorik reageert: "Je kapsel ook."

In december 2016 maakt Monica Geuze bekend dat het uit is tussen haar en Lil Kleine. De twee zijn iets meer dan vier jaar samen geweest. In mei 2017 maakt Jorik zijn relatie met Jaimie Vaes wereldkundig. Of de twee ook echt op elkaar lijken? Links zie je Monica Geuze en rechts Jaimie Vaes.

© Instagram
Lees meer over
Lil KleineMonica Geuze