Dipje

Patty Brard had breekmomentje vlak na maagverkleining

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPPatty Brard had breekmomentje vlak na maagverkleining
RTL

Patty Brard is drie weken na haar maagverkleining alweer vol aan de bak en dat valt de tv-diva nu toch wel behoorlijk zwaar...

"Plotseling dacht ik: waarom ben ik hier? Waarom lig ik niet gewoon in mijn bed?"

In haar nieuwe vlog voor Linda.tv vertelt Patty Brard dat ze momenteel druk is met de opnames voor het programma In Therapie. En dit blijkt in de praktijk toch wel behoorlijk zwaar te zijn na zo'n heftige ingreep. "Ik moest laatst in alle vroegte naar de therapeut rijden voor de opnames van het programma. Onderweg naar Bussum voelde ik me ineens zo alleen. Ik miste Antoine ook ontzettend en toen ik mr. Probz op de radio hoorde schoot ik ineens helemaal vol..."

Zo snel weer aan het werk gaan valt Pat behoorlijk zwaar. "Plotseling dacht ik: waarom ben ik hier? Waarom lig ik niet gewoon in mijn bed?"

Patty Brard reageert op geruchten maagverkleining
Lees ook

Patty Brard reageert op geruchten maagverkleining

"Ik had even een down-momentje. Ik weet niet of dat er bijhoort, maar ik denk dat ik veel te vroeg begonnen ben met werken. Maar goed, Patty zou ook geen Patty zijn als het ergens niet iets te overdreven is allemaal." 

Gelukkig weet de voormalig Luv'-zangeres zich al gauw weer te herpakken. "Ik heb me vervolgens lekker in mijn blauwe glittersokjes gehesen en het was ook meteen weer klaar."

Met uitzondering van haar dipje voelt Patty zich heerlijk. Inmiddels is ze al zo'n 10,5 kwijt en dat doet Patty iedere ochtend weer doen stralen. "Het maakt me zo gelukkig. Iedere dag als ik opsta denk ik aan mijn weegschaal in plaats van aan mijn ontbijt, dat is wel even wennen, haha."

Benieuwd naar hoe de strijd tegen de kilo's Patty zal vergaan? Kijk dan iedere donderdag naar haar nieuwe vlog op Linda.tv.

Lees meer over
Patty Brard