Liever gelukkig alleen

Gordon voor de rechter

Door ANP / RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGordon voor de rechter
RTL

Kevin, de man in wie presentator Gordon dacht zijn nieuwe liefde gevonden te hebben wil een volledig contactverbod. Dat is de inzet van een kort geding dat door de man uit Almere is aangespannen. De rechtbank in Lelystad buigt zich maandagochtend om 11 uur over de kwestie, dat laten ze weten aan RTL Boulevard.

In eerste instantie is de inzet dat Gordon alle berichten op social media die hij over de man heeft geschreven moet verwijderen, maar daar geeft de presentator eind februari al gehoor aan. Het gaat nu nog om het stoppen met lastigvallen en stalken, zegt Kevins advocaat Vincent van der Velde.

Matige start voor Gordon en Estelle
Lees ook

Matige start voor Gordon en Estelle

Gordon zet in februari berichten op Facebook en Instagram waarin hij Kevin presenteert als zijn nieuwe liefde. De man claimt echter al snel dat er nooit sprake is geweest van een liefdesrelatie en eist dat alle foto's waar hij samen met Gordon op staat en eventuele naamsvermeldingen van sociale media worden verwijderd. Gordon noemt Kevin op zijn beurt een oplichter die een dubbelleven zou leiden.

Het kort geding leek eerder van de baan, maar de advocaat van Kevin heeft vrijdag laten weten dat het toch doorgaat. De manager van Gordon laat aan RTL Boulevard weten geen uitspraak te doen over de zaak omdat het een privékwestie is.

Lees meer over
Gordon