Terug van weggeweest

De zomer door met het GTST-magazine

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDe zomer door met het GTST-magazine
RTL

Het succesvolle Goede Tijden, Slechte Tijden-magazine komt terug! Vanaf deze zomer zal het tijdschrift over Ludo, Janine, Bing en de andere inwoners van Meerdijk weer in de schappen te vinden zijn.

"Ik geef dit jaar het stokje met liefde over aan één van mijn collega’s"

Coen en Sander hebben zojuist tijdens hun speciale GTST-uitzending bekend gemaakt dat het GTST Magazine vanaf donderdag 5 juli verkrijgbaar zal zijn. In tegenstelling tot vorig jaar gaat het nu echter om een éénmalige zomereditie. 

Binnengluren bij het nieuwe GTST-paleisje
Lees ook

Binnengluren bij het nieuwe GTST-paleisje

Lancering magazine 2017© ANP
Lancering magazine 2017

In het GTST-magazine krijgen de fans een exclusief kijkje backstage bij de zomercliff, delen de acteurs hun zomertips en het allerleukste... de lezers komen alvast meer te weten over de grootse gevolgen die de bloedstollende seizoensfinale zal hebben voor de Meerdijkers!

Vorig jaar is Everon Jackson Hooi de hoofdredacteur van het magazine, dit jaar geeft hij het stokje over aan een vooralsnog onbekende soapcollega. “Vorige zomer wilden wij graag onze grootste fans iets geven om de zomerstop mee te overbruggen, zodat GTST óók in de zomer doorgaat. Als hoofdredacteur ben ik met enorm veel plezier van het begin tot einde betrokken geweest. Maar bij een nieuw magazine hoort ook een nieuwe hoofdredacteur, dus geef ik dit jaar met liefde het stokje over aan één van mijn collega’s. Wie dat is, gaan we de fans binnenkort vertellen."

Het superdikke zomerse GTST-vakantienummer kost 6,99 euro en is nu al te reserveren via www.gtstmagazine.com.

Lees meer over
Everon Jackson HooiGTST