Heartbreaker

Op dit meisje was Joshua voor het eerst ooit verliefd

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandOp dit meisje was Joshua voor het eerst ooit verliefd
RTL

Joshua is veruit de meest populaire verleider dit jaar van Temptation Island. Nu blijkt dat hij niet zijn hart verloor aan Megan, maar aan verleidster Chloë.

"Ze was mijn eerste echte verliefdheid"

Het was al bekend dat Joshua en Chloë het bed met elkaar deelden. Wat best heftig was voor Kevin en Megan. Aangezien Megan en Kevin eerder een setje waren en Megan voor Josh ging en Kev voor Chloë. Uiteindelijk hadden Joshua en Chloë tot en met december een relatie. Maar die ging veel dieper dan eerder gedacht.

OMG! Verleidster Chloë deed het ook met Joshua
Lees ook

OMG! Verleidster Chloë deed het ook met Joshua

In de nieuwste Goedele on Top doet Joshua een boekje open over de relatie. Op het eiland hebben de twee elkaar gevonden maar in België zijn ze elkaar blijven zien en is er echt iets ontstaan. "Ik was echt verliefd", vertelt Joshua aan Goedele. Maar het probleem was zijn jaloezie. Hij geeft zelf aan dat hij op dat moment misschien niet goed genoeg was voor haar. 

De exen van Chloë waren voornamelijk voetballers volgens Joshua. "Dan dacht ik: Wie ben ik? Joshua. Postbode. Die loopt daar rond met Louis Vuitton. Dat kan ik niet." Ook haar kledingkast hangt vol met tienduizenden euro's aan merkkleding en dat zorgt er voor dat Joshua het niet helemaal vertrouwt. "Ik ben al zo jaloers en heb al zoveel trust issues.

Uiteindelijk zijn de lovebirds uit elkaar gegaan, en dat voorspelde de vader van Joshua al precies zo. Hij heeft tegen Joshua gezegd dat meisjes zoals Chloë niet vallen op jongens zoals Joshua. Inmiddels is hij over de break maar hij zegt: "Ze was mijn eerste echte verliefdheid." 

Je kan de hele aflevering bekijken op Videoland.

Lees meer over
Tv-programma