Uitspraak in zaak Gordon vs. ex-liefje Kevin B.

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPUitspraak in zaak Gordon vs. ex-liefje Kevin B.
Gordon vs. ex-liefje Kevin B.

Had Gordon een relatie met Kevin B. of stalkte hij de man in wie hij dacht zijn grote liefde te hebben gevonden? Over die vraag boog een rechter zich de afgelopen weken. De rechter heeft besloten: Gordon heeft gewonnen.

"Het is zo pijnlijk geweest om als leugenaar te worden afgeschilderd"

Gordon wint de zaak tegen zijn ex-liefje. Kevin B. mag de relatie met Gordon niet langer ontkennen. Volgens de rechter is er namelijk wel degelijk sprake van een affectieve en seksuele relatie tussen Gordon en de man uit Almere. Dat oordeelt de rechter op basis van de duizenden WhatsAppberichten tussen de twee.   

Het ex-liefje van de zanger ontkende dit en eiste een contact- en publicatieverbod. Deze kreeg hij niet. Gordon vroeg op zijn beurt om een rectificatie van zijn ex omdat hij de relatie in de media ontkende. 

Gordons droom komt uit
Lees ook

Gordons droom komt uit

Een rectificatie is volgens de rechter niet meer nodig. Kevin B en zijn advocaten mogen de affectieve- en seksuele relatie niet meer ontkennen. Per overtreding moet er een dwangsom van 5.000 euro betaald worden. Daarnaast kan Gordon zelf verschillende media benaderen met de inhoud van de zaak.

Gordon is blij dat de rechter hem in het gelijk heeft gesteld.“Ik ben blij dat hiermee de leugens die B. over onze relatie heeft verspreid publiekelijk worden rechtgezet. Het is zo pijnlijk geweest om als leugenaar te worden afgeschilderd, terwijl we een geweldige liefdevolle relatie hebben gehad.” 

De entertainer laat weten de zaak achter zich te willen laten: “Hiermee kan nu een streep gezet worden onder deze treurige bladzij in mijn leven en ik kan me weer met volle energie op nieuwe projecten storten, zoals de opening van mijn nieuwe restaurant, The Toast Club in Amsterdam!”

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Alle updates rondom de zaak lees je hier

Lees meer over
Gordon