Bobby-Bubbel

Chantal Janzen vertelt alle ins en outs over de bevalling

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPChantal Janzen vertelt alle ins en outs over de bevalling
RTL

In de laatste video van &C doet Chantal alles uit de doeken over haar bevallen. Maar bekent ze ook dat het heerlijk is in de Bobby-bubbel en dat ze helemaal niks meer gaat doen. Het is de eerste keer voor Bobby op bewegend beeld.

"Ik ga niks meer doen"

Chantal is helemaal in de wolken en apetrots op haar ventje. "Wat een hoop haar hè?!", zegt ze trots in de video. "Ik ben blij dat het geen matje is. Een soort Maaskantje", grapt ze.

In haar nieuwste video ligt de kleine Bobby zoet op de borst van Chantal te slapen. Maar de kleine uk is niet altijd zo rustig: "'s Nachts is hij niet stil. Dan is het net of Artis naast je ligt. Het is echt een hoop herrie wat eruit komt. Maar hij is wel heel goed gelukt."

9x de liefste foto's van Chantal Janzen en zoontje Bobby
Lees ook

9x de liefste foto's van Chantal Janzen en zoontje Bobby

De kleine Bobby slaapt nu nog lekker bij zijn mama, maar daar gaat binnenkort waarschijnlijk verandering in komen: "Het is geen doen. Het is echt een hoopt herrie wat eruit komt", zegt ze in de video. Toch heeft ze het er allemaal voor over want "hij is wel heel goed gelukt". 

De presentatrice doet ook een boekje open over haar bevalling. Het lijkt net alsof het allemaal een makkie was, maar niets is wat het lijkt. Toch vond Chanti de bevalling een prachtig moment. "Los van het ene uur dat de ruggenprik nog niet werkte...", begint ze haar verhaal. "Nou ik vond het dus best wel, nou ik wil niet zeggen leuk want dat vind ik niet. Maar ik vond het wel mooi. De weeën vond ik wel echt pijnlijk."

Wilde plannen heeft de blondine voorlopig niet. Ze gaat vooral lekker genieten. "Ik ga niets meer doen", zegt ze. "Alles wat je op tv ziet is al opgenomen. En ik ga voorlopig nergens heen." 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
Chantal Janzen