openhartig

Is dit het einde van Geer en Goor?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPIs dit het einde van Geer en Goor?
RTL

In de nieuwste Playboy doet Gerard Joling een boekje open over zijn gemene stiefzuster Gordon.

"Hij koopt al zijn vriendjes”

Tegen het tijdschrift zegt de zanger dat hij Gordon al een poos niet meer gezien heeft, sinds de lancering van Gordons boek eigenlijk al niet meer. In de veelbesproken biografie van de zanger wordt ook Gerard flink door het slijk gehaald. Toch is hij niet boos: “Ik voel eerder medelijden. Ik weet van mezelf dat ik een goed mens ben. Ik heb het hart op de goede plaats en als mensen mij nodig hebben dan ben ik er voor ze", zegt hij.

André Hazes en Gerard Joling eren overleden Hazes
Lees ook

André Hazes en Gerard Joling eren overleden Hazes

De band tussen de twee diva’s is dan ook lang niet meer zo strak als dat het ooit was. De heren zijn volgens Geer gewoon te verschillend. “Hij weet niet wat hij met zijn centen moet doen, dus snuift hij het lekker op, legt stapels briefgeld op de piano en gaat gek doen met vriendjes. Want hij koopt al zijn vriendjes”, aldus Geer.

Ondanks alle acties van Goor denkt de vrolijke Gerard niet aan wraak: “Ik weet dingen van hem, als ik dat opschrijf, dan gaat de wereld pas echt met de oren klapperen. Maar dat doe ik niet. Dat zijn bepaalde codes waar je je aan houdt.”

Hoewel Geer zijn oude maat niet wil verraden, denkt hij niet dat ze ooit nog heel close worden. Ze zijn zelfs nooit écht vrienden geweest zegt hij in het interview: “Dit boek is daar weer een mooi voorbeeld van”, begint hij. “Het is een ongelooflijk narcistische jongen die al zijn slechte eigenschappen op mij projecteert. Ik vind het verbijsterend, echt verbijsterend. Nog steeds.”

Ondanks alles sluit hij een nieuw programma met Goor, verassende genoeg, niet uit: “Ik ben gevraagd om deze zomer samen met hem weer een programma te gaan doen. Daar lopen mijn twijfels nu enorm over op. Als je diep in mijn hart kijkt, doe ik het liever niet. Ik heb geen zin om nog eens met die man samen te werken.”

De nieuwste Playboy ligt nu in de winkel. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
Gerard JolingGordon