Waylon reageert op boycot pers

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL BoulevardWaylon reageert op boycot pers
Exclusief

Het AD en de Telegraaf melden dat ze niet meer met Waylon mogen spreken na het publiceren van negatief nieuws over de Nederlandse songfestivalinzending. Waylon reageert exclusief bij RTL Boulevard op het nieuws.

"Kritiek mag altijd, maar je moet het niet persoonlijk en lullig gaan maken"

Nieuwe hoed voor Waylon
Lees ook

Nieuwe hoed voor Waylon

"Je steekt je nek uit voor je land. En dan zou het leuk zijn als iedereen die daarin meegaat ook zijn nek uitsteekt. En dat kunnen deze twee niet. Dan moet je gewoon kappen", zegt hij openhartig tegen onze RTL Boulevard reporter Aran Bade. 

Waylon is vooral niet te spreken over AD verslaggever Stefan, die het team van Waylon lastig heeft gevallen. "Op het moment dat ik hem daarmee confronteerde heb ik hem vier keer aangeboden om zijn excuses aan te bieden en dat heeft 'ie niet gedaan. Dan moet je oprotten!"

Mag je dan geen kritiek hebben? "Dat mag absoluut, maar dit gaat verder dan kritiek."

Direct na zijn reactie bij RTL Boulevard doet Waylon ook zijn verhaal op Instagram. Zo was AD verslaggever Stefan niet te spreken over het feit dat hij niks mocht bekendmaken over de deelname van Waylon aan het songfestival. Een deel van dat Whatsappgesprek is nu op de Instagram van Waylon te zien. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Onder dat gesprek reageert ook Waylons manager Sandra, aan wie de gesprekken gericht zijn. "Nogmaals, natuurlijk mag alles geschreven worden en worden beide journalisten nooit geweigerd, maar zelf meewerken aan een verhaal waarvan je op voorhand al weet dat het om evidente redenen zuur gaat worden is zinloos!", schrijft ze. 

"Ook goed te vermelden dat we ook niet hebben mee gewerkt aan het buiten de Telegraaf om persoonlijke commerciële boek van Richard van de Crommert over het songfestival. Ook dat werd niet in dank afgenomen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste songfestivalnieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
WaylonEurovisiesongfestival