Olifantenhuid

Roxeanne Hazes trekt zich niks aan van commentaar

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Youtube Jamie JoëlleRoxeanne Hazes trekt zich niks aan van commentaar
RTL

In een interview met YouTubster Jamie Joëlle vertelt de Nederlandse zangeres Roxeanne Hazes heel openhartig over haar onzekerheden. "Ik struggle al mijn hele leven met mijn overgewicht", onthult ze.

"Niemand hoort jou te zeggen wat je wel en niet aan moet"

Ondanks haar onzekerheden vertelt Roxeanne dat ze het wel belangrijk vindt dat iedereen zichzelf mooi vindt zoals hij of zij is. "Als je dat maar lang genoeg tegen jezelf zegt dan word je daar uiteindelijk ook zeker in. Niemand hoort jou te zeggen wat je wel en niet aan moet of hoe je eruit moet zien. Ik wil daar heel graag voor staan. Iedereen is mooi op zijn of haar manier of je nou een maatje minder hebt of te veel." 

ZIEN: Roxeanne Hazes verrast met babyshower
Lees ook

ZIEN: Roxeanne Hazes verrast met babyshower

Afgelopen jaar is de zwangere Roxeanne druk bezig geweest met touren en tijdens haar optredens wil ze dan ook aan iedereen laten zien dat het niet uitmaakt wat je aanhebt. "Ik vind dat heel belangrijk en ik wil ook dat mijn publiek dat ziet. Daar sta ik echt voor. Ik wil met mijn kleding gewoon rocken op het podium en dan zie ik er soms gewaagd uit en soms classy. Daarin probeer ik te spelen." 

Roxeanne is al een tijdje zwanger en ze verwacht deze zomer haar eerste zoontje. Wanneer ze precies uitgerekend is wil de zangeres niet vertellen. "Wij delen heel veel met de buitenwereld en dat vinden we ook heel erg leuk, maar we wilden één dingetje voor onszelf houden en dat is de uitgerekende datum. Op die manier kunnen we gewoon in alle rust naar het ziekenhuis en ons volledig focussen op de bevalling", aldus Roxeanne. 

Op dit moment is de aanstaande moeder volledig gefocust op haar zwangerschap en heeft ze zestig optredens in de zomer moeten cancellen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
Roxeanne Hazes