jonkie

Patricia Paay loog over leeftijd veel jongere echtgenoot

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPPatricia Paay loog over leeftijd veel jongere echtgenoot
RTL

Patricia Paay doet in de nieuwe Beau Monde een boekje open over haar veel jongere echtgenoot Robbert. Hij blijkt niet 34 te zijn, maar nog jonger.

"Toen we iets kregen, heb ik gezegd dat hij 'al' 32 was"

Patricia vertelt dat haar echtgenoot pas 30 jaar oud is, iets dat niet klopt bij wat Patricia eerder zei over haar jongere echtgenoot. "Toen we iets kregen, heb ik gezegd dat hij 'al' 32 was, maar dat was een leugentje," aldus de 69-jarige blondine.

Op het moment dat Patricia en Robbert iets met elkaar kregen, was Robbert pas 28 jaar oud. Op dat moment was de blondine zelf 67. Het verschil was voor Patricia zelf ook nét iets te groot en daarom verzon ze er vier jaar bij: "Hij was toen achtentwintig. Dat vond ik toen net iets té."

Patricia Paay in therapie
Lees ook

Patricia Paay in therapie

Het stel scheelt dus niet 35 jaar met elkaar, maar 39 jaar. Toch maakt leeftijd volgens Patries niet veel uit: "Mijn man is pas dertig, maar ik heb vaak meer energie dan hij." Patricia mag dan een jonge blom zijn in een ouder lichaam, Robbert heeft precies het tegenovergestelde: "Ik noem ’m altijd 'Neerlands jongste oude mannetje'. Het is net of ’ie uit een andere tijd komt: hij heeft een ouwelijke smaak wat betreft interesses en muziek."

De nieuwe Beau Monde met het volledige interview met Patricia ligt vanaf morgen in de winkel.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
Patricia Paay