komedie

Nieuwe filmrol voor Sylvie Meis

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
Nieuwe filmrol voor Sylvie Meis
RTL

Presentatrice en model Sylvie Meis krijgt een rol in de nieuwe Nederlandse speelfilm Elvy’s Wereld: So Ibiza. Een nieuwe zomerse komedie.

In de film zijn verder rollen weggelegd voor Irene Moors, Buddy Vedder en YouTubers Rutger Vink, Djamila en Bibi. De hoofdrol in de film is voor de jonge actrice May Hollermann, die haar bioscoopdebuut maakt.

De opnames zijn deze week van start gegaan en vinden plaats in Nederland en op Ibiza, maakten producent Newbe en distributeur Splendid Films woensdag bekend tijdens het festival van Cannes.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Sylvie Meis past trouwjurk
Lees ook

Sylvie Meis past trouwjurk

Elvy’s Wereld: So Ibiza, gebaseerd op het boek Elvy’s Eigen Wereld van Jill Schirnhofer, vertelt over een meisje dat alles op alles zet om op Ibiza de Future Fashion Award te winnen. Onderweg ontmoet zij een hoop bijzondere mensen, BN’ers en fashion influencers. De film wordt geregisseerd door Erwin van den Eshof (Misfit).

De makers zullen fans van Elvy, Jill Schirnhofer en de diverse YouTubers die in de film te zien zijn, via een apart YouTube-kanaal op de hoogte houden van de opnames. Elvy’s Wereld: So Ibiza draait vanaf 26 september in de Nederlandse en Belgische bioscopen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
Sylvie Meis