start voting now

Dit zijn de meest geluisterde songfestivalnummers

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDit zijn de meest geluisterde songfestivalnummers
RTL

Het songfestival mag er dan op zitten, van de muziek blijven we nog even genieten. Deze nummers staan het hoogst in de Viral 50 van Nederland op Spotify.

1. Cyprus

Eleni Foureira werd tweede tijdens de finale van het songfestival afgelopen zaterdag. Toch blijft de oorwurm Fuego hangen. De zangeres van Cyprus is on fire!

2. Hongarije

Metal op het songfestival, niet iedereen is er fan van. In Nederland zijn we er niet vies van en kreeg de band zelfs vier punten van ons tijdens de finale. Ook na het songfestival wordt het nummer nog veel geluisterd.

Waylon elke vier jaar naar het Songfestival
Lees ook

Waylon elke vier jaar naar het Songfestival

3. Israël

Het winnende nummer is de afgelopen dagen ook grijsgedraaid door de Nederlandse Spotify-gebruikers. Haar nummer Toy, beter bekend als het kippenlied, staat op nummer 8 in de viral 50.

4. Oostenrijk

Cesár Sampson werd met zijn nummer Nobody But You derde op het songfestival. Nederland viel als een blok voor het prachtige lied.

5. Denemarken

Dat Nederland niet bang is voor een stel vikingen blijkt wel weer uit de populariteit van de Deense band Rasmussen. Het nummer Higher Ground klinkt best oké, maar het is vooral de act die niet snel vergeten zal worden. Het leverde Denemarken de vijftiende plaats op tijdens de finale.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
Eurovisiesongfestival