Surprise

Grote verrassing voor Waylon in het vliegtuig

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGrote verrassing voor Waylon in het vliegtuig
RTL

Ter ere van de geweldige prestatie van Waylon afgelopen zaterdag op het songfestival, heeft de geweldige KLM-crew allerlei cadeaus voor hem geregeld!

"Wat super lief zeg!"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Op de video is te zien dat de hele crew klaarstaat om Waylon te feliciteren. "Nou wij vonden het echt top dus we dachten: we kopen een mooie fles. Dan kan je nog even nagenieten", vertelt de stewardess. Naast de fles krijgen de aankomende ouders Bibi en Waylon ook nog eens cadeaus vanwege moederdag. Waylon en Bibi zijn blij verrast. "Wat super lief zeg!", roept het stel.

Waylon terug op Nederlandse bodem
Lees ook

Waylon terug op Nederlandse bodem

Gisteravond is Waylon teruggekomen uit Lissabon na een spannende strijd op het songfestival. Of de zanger nog een keer mee zal doen met de wedstrijd is vooralsnog niet bekend, maar de Outlaw In 'Em-zanger sluit het niet uit. "Ik heb een afspraak met de AVRO/TROS om iedere vier jaar mee te doen, dus ik zie jullie weer in 2022", onthult Waylon.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app! 

Lees meer over
Waylon