Sterrentest

Dít zijn de BN'ers die meedoen aan Temptation Island VIPS

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Dít zijn de BN'ers die meedoen aan Temptation Island VIPS
RTL

Al maandenlang draait de geruchtenmachine overuren: welke sterren doen er mee aan Temptation Island VIPS? RTL Boulevard kan vandaag exclusief alle namen bekend maken!

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Voor de allereerste keer in de geschiedenis van Temptation Island zullen bekende Nederlanders zich wagen aan de ultieme relatietest. Doorstaan de koppels deze beproeving of bezwijken ze in Mexico aan de sensuele streken van de hartstochtelijke verleiders en verleidsters?

Ruud en Rowena

Het eerste koppel dat te zien zal zijn in Temptation Island VIPS zijn Ruud en Rowena, die bekend werden door hun deelname aan het programma Utopia. De tortelduifjes zijn ruim een jaar samen. Ruud noemt zichzelf een trouwe labrador, maar kan hij dit na twee weken zonder zijn vriendin nog steeds zeggen?

Ruud en Rowena© RTL
Ruud en Rowena

Niels en Rosanna

Voormalig Temptation Island-deelnemers Niels en Rosanna gaan op herkansing en wagen in Temptation Island VIPS nog één keer een sprong in het diepe. Eerder wisten zij hun relatie flink op de proef te stellen en liet Rosanna ‘vieze dingen’ met haar doen door verleider Alex. Ook Niels kon zijn handen (en voeten) niet helemaal thuishouden. Hoe eindigt deze tweede test voor hen?

Niels en Rosanna© RTL
Niels en Rosanna

Donny en Amijé

Met het programma De Roelvinkjes: Dave en Donny doen zaken stapte Donny Roelvink voorgoed uit de schaduw van zijn broer Dave. Inmiddels is hij zelf een succesvolle influencer. Donny en Amijé kennen elkaar van de basisschool en vormen sinds twee jaar een koppel. Ze hebben een goede stabiele relatie zonder echte verplichtingen. Amijé gaat goed om met de aandacht die Donny van andere vrouwen krijgt, maar Donny kan daarentegen behoorlijk jaloers zijn.

Donny en Amije© RTL
Donny en Amije

Stefano en Gelina

Stefano en Gelina zijn niet bekend bij het grotere publiek. Ze leerden elkaar anderhalf jaar geleden kennen op een feestje. Stefano heeft in het begin van hun relatie een misstap begaan, maar Gelina heeft dit haar grote liefde vergeven en sindsdien is de relatie stabiel. Lukt het hen om zich, omringd door de VIPS, staande te houden en elkaar de liefde te bewijzen?

Stefano en Gelina© RTL
Stefano en Gelina

Hoe doorstaan Ruud en Rowena, Niels en Rosanna, Donny en Amijé en Stefano en Gelina hun tijd zonder elkaar aan de Caribische zee?

Je ziet het vanaf 7 juni op Videoland in Temptation Island VIPS.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
Donny RoelvinkTv-programma