Doorbraak

Glennis Grace: 'Ik doe mee aan America's Got Talent!'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Glennis Grace: 'Ik doe mee aan America's Got Talent!'
RTL

Groot nieuws voor de fans van Glennis Grace! Na haar langverwachte nieuwe single Walk On Water kwam ze vanochtend met nog een spannend nieuwtje. "Ik doe mee aan America's Got Talent!", onthulde de zangeres enthousiast op Radio 538.

"Ik heb auditie gedaan voor America's Got Talent!"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

"Het was moeilijk om geheim te houden, maar nu kan ik het vertellen. Ik heb auditie gedaan voor America's Got Talent! Wie is er klaar voor de start van het seizoen 29 mei?", schrijft de zangeres op haar Instagram.

Glennis vond nieuwe single eerst 'maar niets'
Lees ook

Glennis vond nieuwe single eerst 'maar niets'

Onlangs kwam Glennis na drie jaar eindelijk weer met een nieuwe single. Voor deze hit is de zangeres naar een muziekstudio in Atlanta vertrokken waar sterren als Usher hun album hebben opgenomen. Walk On Water is een rustig liefdeslied en het gaat over een onmogelijke relatie.

Met Glennis haar deelname aan America's Got Talent zou er zomaar een kans kunnen bestaan dat ze internationaal doorbreekt! Er kijken namelijk gemiddeld zo'n 200 miljoen mensen naar het programma. 

Het dertiende seizoen is vanaf 29 mei in Amerika te zien. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
Glennis Grace