Taaie Rotterdamse wijffies

Sekstape bracht Patricia en Christina dichter bij elkaar

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPSekstape bracht Patricia en Christina dichter bij elkaar
RTL

Gisterenavond was Patricia Paay samen met haar dochter Christina Curry te zien in BN'ers In Therapie. In het RTL 5-programma doet Chris een boekje open over wat voor impact het uitlekken van de beruchte seksvideo heeft gehad op de band tussen moeder en dochter.

"Ik wou dat het niet op deze manier gebeurd was, maar ik ben wel blij dát het gebeurd is"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Vlemmix ziet af van Patricia Paay-sekspop
Lees ook

Vlemmix ziet af van Patricia Paay-sekspop

Volgens Christina leefde Patries jarenlang het perfecte leventje. "Mijn moeder heeft weinig tegenslagen gehad, totdat mijn vader haar verliet. Toen werd ze ineens gepest. Daarvoor was ze altijd het mooiste meisje van de klas. Ze leefde echt een sprookjesleven."

Door het uitlekken van de veelbesproken video belandt Patricia in een diep dal. Ze voelt zich depressief en kan maar niet stoppen met huilen. Het is de eerste keer dat Christina de kwetsbare kant van haar moeder ziet. En dat doet Chris - hoe wrang ook - goed. "Ik wou dat het niet op deze manier gebeurd was, maar ik ben wel blij dát het gebeurd is."

De sekstape zorgt ervoor dat moeder en dochter nader tot elkaar komen. Volgens Chris is Patries nu veel minder met zichzelf bezig en denkt ze meer aan haar dierbaren. "Ze heeft ingezien dat er een klein aantal mensen zijn die echt van haar houden, daardoor is ze anders gaan handelen. Dat merk ik. Dat is de grootste beloning van mijn geduld. Nu kan ik alles laten zitten wat me ooit boos heeft gemaakt over mijn moeder, ik weet nu wat ik aan haar heb."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
Patricia PaayChristina Curry