Nóg een exit

Teleurgestelde zwerver Rienk fietst Utopia uit

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© UtopiaTeleurgestelde zwerver Rienk fietst Utopia uit
RTL

Na het vertrek van Romy eerder vandaag heeft ook Rienk besloten om zijn biezen te pakken. Gewapend met een tas met wat spullen is de zwerver zojuist weer de wijde wereld ingefietst.

Rienk kan het maar niet begrijpen dat Bas en de twins hun vriendin Romy naar huis hebben gestuurd. Volgens Rienk is Romy de ultieme Utopiaan en is het drietal over lijken gegaan om een plek in de finale te kunnen bemachtigen. Door het gekonkel van Fay, Bas en Demi vindt de zwerver het de hoogste tijd om weer de bewoonde wereld in te gaan.

Rien vertrekt© Utopia
Rien vertrekt

“Ivan dankjewel dat je mij hebt uitgenodigd, het was heftig maar wel een waardig bezoek. Nu dat de finalisten bekend zijn is het mijn tijd. Ik wil jullie hartelijk bedanken voor jullie gastvrijheid", aldus Rienk. 

Vlak voordat Rienk de poort uitloopt wil Ivan nog iets kwijt. Hij haalt flink uit naar zijn voormalige vriend. “Ik ben blij dat de meesten je hebben leren kennen, maar ik heb er spijt van”, aldus Ivan. De Utopiaan had andere verwachtingen van de komst van Rienk en is dan ook behoorlijk teleurgesteld in hoe Rienk zich de afgelopen maanden heeft gedragen in het beloofde land.

Het kan Rienk echter niets meer schelen. Met een glimlach op zijn gezicht fietst de zwerver het terrein af. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
Tv-programma