een ezel stoot zich...

Zoent Temptation Island-Rosanna met een ander?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Freddy KohZoent Temptation Island-Rosanna met een ander?
RTL

Het internet is al dagen in de ban van Temptation Island VIPS. Om het allemaal nóg verwarrender te maken deelt deelneemster Rosanna een spannend kiekje met een mysterieuze man op haar Instagram.

“Wie kus ik hier op Temptation?”

© Instagram Rosanna

Het gaat er heet aan toe in Mexico! Zo wordt Rosanna, bekend van Temptation Island, zoenend gespot. Maar of het om haar vriend Niels gaat is nog maar de vraag: “Wie kus ik hier op Temptation?”, plaatst de blondine onder de geheimzinnige foto. 

Haar volgers reageren massaal onder het plaatje en worden helemaal gek. Toch zijn veel van hen ervan overtuigd dat het gewoon om Niels gaat: “Jullie waren samen bij 7thSunday afgelopen weekend”, schrijft iemand onder de post. Een andere fan weet ook zeker dat het om Niels gaat: “Niels, want je hebt het zelfde truitje aan als op de foto met Niels.”

We zullen nog even geduld moeten hebben, want vanaf 7 juni is het bloedstollende seizoen van Temptation Island VIPS pas te zien op Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
Tv-programma