Meerdijks mysterie

Is dit de moordenaar van GTST's Jan Maes?

·Aangepast:
© ANPIs dit de moordenaar van GTST's Jan Maes?
RTL

Maandenlang vragen de fans van Goede Tijden, Slechte Tijden zich af waarom Lana zich zo raar gedraagt tegenover haar vrienden en familie. Vanavond kregen de zeeperds dan eindelijk het verlossende antwoord: ze wordt gechanteerd... door Loes de Haan!

Maanden geleden verlaat Lana halsoverkop soapdorp Meerdijk. Moeder Sjors begrijpt er niets van, maar besluit Lana onder te brengen bij haar grootouders.

Sjors lijkt langzaamaan weer de rust in haar bestaan terug te vinden nu Lana niet meer bij haar in huis woont.

EndemolShine reageert op vertrek Sjoerd uit GTST
Lees ook

EndemolShine reageert op vertrek Sjoerd uit GTST

Totdat Farah, het liefje van Amir, komt te overlijden. Sjors laat Lana overkomen om bij de uitvaart van Farah aanwezig te kunnen zijn. Eenmaal terug in Meerdijk wordt het al gauw duidelijk dat een mysterieus persoon Lana nauwlettend in de gaten houdt. Laan krijgt ook heel wat nare berichtjes binnen op haar telefoon. De Goede Tijden, Slechte Tijden-fans tasten in het duister. Wie heeft het in vredesnaam op Lana gemunt?

Vanavond is duidelijk geworden dat Loes de Haan, de gestoorde personal assistent van Nina, degene is die Lana het leven zuur maakt. Maar waarom? Vooralsnog gissen de fans in het duister, maar de geruchtenmachine draait overuren... want zou het zo kunnen zijn dat Loes de moord op Jan Maes op zijn geweten heeft en Lana hier getuige van is geweest?

Lana was immers tijdens de fatale nacht aanwezig op de plek des onheils en houdt al maandenlang voor haar moeder verborgen wat er zich begin januari heeft afgespeeld in de haven van Meerdijk. Zou Loes soms willen voorkomen dat Lana haar aangeeft voor de moord op Jan?

Of Loes daadwerkelijk Jan Maes om zeep heeft geholpen zal maandag moeten blijken. Dan wordt eindelijk duidelijk wie de moord op de oh zo gehate ziekenhuisdirecteur op zijn geweten heeft.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
GTST