floppers

Gerard Joling: 'Ingebroken bij mijn lieve moeder'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGerard Joling: 'Ingebroken bij mijn lieve moeder'
RTL

Gerard Joling stond afgelopen weekend nog te feesten op het podium tijdens Toppers in Concert, maar nu staat het huilen hem nader dan het lachen. Er is ingebroken bij zijn 89-jarige moeder.

"Mijn moeder is enorm geschrokken en verdrietig omdat de sieraden voor haar grote emotionele waarde hebben"

Gerard Joling deelt zelf het bericht dat zijn moeder hem vanochtend opbelde met het heftige nieuws. In de nacht van zaterdag op zondag is er in het huis van zijn moeder in Schagen ingebroken. Al haar sieraden zijn hierbij buit gemaakt. Volgens Geer is moeder Joling er kapot van: "Mijn moeder is enorm geschrokken en verdrietig omdat de sieraden voor haar grote emotionele waarde hebben."

Het management van Gerard laat aan RTL Boulevard weten dat moeder die nacht gelukkig niet thuis was. Vanwege Toppers in Concert sliep Gerard samen met zijn moeder in een hotel in Amsterdam. Terug thuis schrok moeder Joling zich een hoedje toen er ineens politie aan haar deur stonden en was bang dat er iets met haar man of zoon aan de hand was. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Gerard wil er alles aan doen om de sieraden terug te krijgen. De zanger vraagt iedereen die iets verdachts heeft gezien te mailen naar zijn management.

Moeder Joling is helemaal klaar voor de Toppers
Lees ook

Moeder Joling is helemaal klaar voor de Toppers

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
Gerard Joling