I kissed a girl

Is dit de nieuwe liefde van Utopia's Rowena?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Freddy Koh/RTLIs dit de nieuwe liefde van Utopia's Rowena?
RTL

Ruud en Rowena lijken een powerkoppel uit Utopia, maar sinds bekend wordt dat het stel meedoet aan Temptation Island VIPS lijkt hun relatie te wankelen. Eerder zei Rowena dat haar relatie naar de klote is en Ruud zou op Tinder zitten.

Nu is er ook nog een sexy foto op Instagram geplaatst waardoor het lijkt alsof het stel uit elkaar is. Op een foto op Instagram is te zien hoe Rowena aan het zoenen is met Gelina Eliza. De twee hebben het zonnige Mexico ingewisseld voor het strand in Noordwijk.

© Instagram Gelina Eliza

Gelina Eliza doet zelf ook mee aan Temptation Island VIPS. Aan de verleidelijke pose met Rowena zou je denken dat ze mee doet als verleidster, maar niets is minder waar. Gelina doet namelijk samen met haar lover Stefano mee en zal er alles aan proberen de verleiding te weerstaan.

© Freddy Koh/RTL

Het is dus nog even de vraag op Ruud en Rowena echt uit elkaar zijn. Je volgt alle liefdesperikelen van het stel vanaf 7 juni op Videoland in Temptation Island VIPS.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
Tv-programma