Moderne liefde

Everon Jackson Hooi vond grote liefde via Tinder

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPEveron Jackson Hooi vond grote liefde via Tinder
RTL

Everon Jackson Hooi leerde zijn verloofde Joshua kennen via een datingapplicatie, zo wordt duidelijk in de nieuwe Beau Monde. De soapie vertelt dat dat de vonk direct oversloeg tussen de heren tijdens hun eerste date.

"Ik was pats, boem verliefd"

Everon Jackson Hooi was meteen onder de indruk van de kiekjes van Joshua op Tinder. "Ik zat te swipen op Tinder, kwam Jozua’s foto’s tegen en dacht: dit is ’m! Ik drukte op het hartje en we hadden een match. Ik was door het dolle heen. Vanaf het eerste moment was ik verliefd op zijn foto’s."

De Goede Tijden, Slechte Tijden-acteur had geen zin in eindeloze chatsessies en dus besloot hij Joshua direct op date te vragen. "Hij dacht: wat is dat voor freak die mij meteen wil zien? Maar ik wist dat als ik wekenlang elke dag: ‘Hoi, hoe is het?’ zou sturen, het dan helemaal niet meer tot een date zou komen.”

Dít is het nieuwste liefdeskoppeltje van GTST
Lees ook

Dít is het nieuwste liefdeskoppeltje van GTST

"Toen zei ik: ‘Wat doe je vrijdagmiddag?’ We spraken af om te gaan lunchen. Hij kwam aan op Centraal Station Rotterdam, waar ik ’m stond op te wachten. Het eerste wat er door me heen ging, was: oh, hij is veel klei-ner dan ik dacht. Dat was wel een dingetje! Maar hij had een enorme lach op z’n gezicht, met die mooie lachrimpels die hij heeft. Ik was pats, boem verliefd", vertelt een stapelverliefde Everon in de Beau Monde. 

De knapperds hebben hun date voortgezet in een restaurant. "Tijdens onze lunch bij een Italiaan bleek hij overigens enorm te smakken, haha. En ik kon alleen maar denken: wat schattig! Daarna zijn we in de Markthal glühwein gaan drinken. Het was een leuke date! Sindsdien zijn we onafscheidelijk.”

Sterker nog: de mannen hebben zelfs trouwplannen! In 2021 is Everon van plan het ja-woord te geven aan zijn grote liefde Joshua. In de nieuwe Beau Monde vertellen ze meer over de naderende trouwpartij.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
Everon Jackson Hooi