Riverdale baby

Lili Reinhart reageert op zwangerschapsgeruchten

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL BoulevardLili Reinhart reageert op zwangerschapsgeruchten
RTL

De geruchtenmolen draait overuren: is Riverdale-actrice Lili Reinhart nu wél of niét zwanger van liefje Cole Sprouse? Lil zelf reageert nu via Instagram op de geruchten.

"Mijn lichaam zal constant verandering ondergaan en het jouwe ook"

© Instagram Lili

Afgelopen week dook er een ietwat onflatteuze foto op van de actrice. Veel fans trokken meteen de conclusie dat Lili zwanger zou zijn. Vandaag komt de Riverdale-ster met een statement: “Nee, ik ben niet zwanger. Dit is gewoon mijn lichaam. En soms ben ik opgeblazen. Soms wordt er een onflatteuze foto van mij genomen. En soms heb ik periodes waarbij ik aankom. Mijn lichaam zal constant verandering ondergaan en het jouwe ook. En dat is oké”, schrijft ze.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Natuurlijk kan Lil rekenen op de steun van haar beste vriendin Camila Mendes. "Ik voel mij 24/7 opgeblazen, mijn gewicht schommelt, het hoort bij het vrouw zijn en dat zou moeten gevierd worden, niet beoordeeld. Ik keek op tegen de dag dat mensen openlijk mijn lichaam zouden bekritiseren en commentaar zouden hebben op mijn gewicht", plaats ze op Instagram.

Camilla doet er nog een schepje bovenop: "Iemand zo mooi als Lili zien reageren en zelfliefde uit te oefenen, is alles wat ik nodig had om mijn angst te overwinnen. Trots dat ik haar mijn beste vriendin mag noemen. Laten we vrouwen blijven inspireren om van hun lichaam te houden."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
Lili ReinhartCole Sprouse