na commentaar

Meghan Markle's bio is stiekem aangepast

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMeghan Markle's bio is stiekem aangepast
RTL

Op de website van de Engelse royals is van elk lid van de familie een korte biografie te vinden. Toch was er iets opmerkelijks met die van Meghan Markle aan de hand.

Meghan Markle was voordat zij samen was met prins Harry al bekend van haar rol in de serie Suits. Toch was deze rol niet te vinden in de biografie van de vrouw van Harry. Onder het kopje carrière stond alleen dat zij tijdens haar werkzaamheden in Toronto ook vrijwilligers werk deed in een gaarkeuken. Met 'werkzaamheden in Toronto' werd de rol van Meghan in Suits bedoeld. De serie werd opgenomen in Toronto in Canada. De hele carrière va Meghan werd dus een beetje weggemoffeld.

Hier gaan Meghan Markle en prins Harry wonen
Lees ook

Hier gaan Meghan Markle en prins Harry wonen

Fans van de serie waren het er niet mee eens en daarom werd de biografie van Meghan na heel veel commentaar aangepast. In de nieuwe biografie is te lezen hoe Meghan maar liefst 100 afleveringen lang te zien was als Rachel Zane in Suits. Ook meldt de website nu dat Meghan tijdens het draaien in Toronto verliefd werd op de serie en Canada daarom als haar tweede thuis ziet.

Hier lees je de hele biografie van Meghan, de hertogin van Sussex.

Lees meer over
Meghan Markle