Geer doet goor

Gerard Joling vals tegen journalist

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGerard Joling vals tegen journalist
RTL

De Toppers stralen misschien één en al gezelligheid uit, achter de schermen kan het vies tegenvallen. Deze journalist dacht een leuk interview te hebben met Gerard, René, Jeroen en Jan, maar kwam van een koude kermis thuis.

"100% NL draait mij toch niet meer"

Afgelopen weekend was het tijd voor Toppers in Concert. Niet alleen een groot event voor alle fans van de zangers, maar ook een groot event in medialand. Dat betekent voor het viertal interviews, interviews en nog meer interviews. Als je je dan verveelt op zo'n intensieve en lange dag, kun je een beetje gaan sarren. Zo ook Gerard Joling.

In een interview met radiozender 100% NL probeert René Froger nog een normaal gesprek te voeren met journalist Lars Boele. Gerard verveelt zich mateloos en doet zelfs alsof hij aan het snurken is. "Wat ben je lelijk als je lacht", roept Gerard door het gesprek heen.

Gerard Joling: 'Ingebroken bij mijn lieve moeder'
Lees ook

Gerard Joling: 'Ingebroken bij mijn lieve moeder'

De sfeer slaat helemaal om als de journalist vraagt naar de outfit van Gerard: "Wat kunnen we verwachten aan kleding?" Hij stelt ook nog de vraag: "Hoeveel kippenboerderijen zitten er in dit jaar?" Gerard is het zat. Hij vindt de vraag denigrerend, omdat hij het ziet als haute couture. "We kunnen wel lacherig doen, maar mensen zijn godverdomme vier maanden bezig per pak", aldus een geïrriteerde Geer.

De rest van de Toppers proberen de sfeer nog een beetje goed te houden en blijven lachen om de opmerkingen van Gerard, maar Geer gaat maar door. "Jij bent altijd erg weg van je eigen grappen, dat heb ik al in de gaten. Maar dat maakt mij niet uit, 100% NL draait mij toch niet meer dus het interesseert mij ook geen kut meer."

Lars grapt dat het interview pas om 2 uur 's nachts wordt uitgezonden en dat er daarna wel een plaatje van Geer gedraaid kan worden. Gerard reageert: "Nou, dat is niet nodig. Doe het alstublieft niet. Dan hebben we allebei geen frustratie." En dan is hij er helemaal klaar mee: "Ik zal je zeggen, dan maakt het ook niet uit om mij te interviewen. Dan ben ik nu klaar, want na twee uur luistert er toch geen hond meer."

Alles is te zien in de vlog van Gerard Joling zelf:

Lees meer over
Gerard JolingToppers