Huilen geblazen

De meest emotionele momenten van Friends

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© GettyDe meest emotionele momenten van Friends
RTL

Alhoewel Friends één van de meest hilarische series ooit gemaakt is, weten de acteurs er ook vaak voor te zorgen dat je met tranen over je wangen naar een aflevering zit te kijken. Kan je het je even niet voorstellen? Hieronder de meest emotionele momenten in Friends.

Wanneer Monica en Chandler eindelijk met elkaar een relatie beginnen kan ons geluk niet op. Dit is het aller leukste stel ooit! Gelukkig kiezen ze er dan ook voor om te trouwen en kindjes te krijgen. Alleen wanneer zij erachter komen dat dit laatste voor hen niet mogelijk is, houdt niemand het droog... 

De 14 meest iconische momenten uit Friends
Lees ook

De 14 meest iconische momenten uit Friends

En dan het moment dat hij Erica ervan overtuigt dat ze haar kindjes aan hen moet geven. Dan droomt iedereen ervan om ooit zo'n man als Chandler te krijgen! 

Eigenlijk is de hele relatie van Chandler en Monica zo ontzettend bijzonder dat je het geen moment droog houdt bij die twee. 

Maar niet alleen Chandler en Monica zorgen voor natte ogen, ook de altijd geestige Phoebe heeft zo haar emotionele kanten. Bijvoorbeeld die keer dat Phoebs bevallen is van een drieling, maar ervoor gekozen heeft om ze weg te geven. Tijdens het laatste gesprek dat de blondine voert met haar drie kleine druifjes krijg je rillingen over je hele lichaam.

Naast Monica en Chandler is er nog een stel die altijd in ons hart zal blijven: Ross en Rachel. In elk seizoen gebeurt er altijd wel iets en het is fantastisch! Maar het was pas echt huilen geblazen toen Rachel Ross vaarwel moest zeggen. 

Of wanneer Rachel het vliegtuig is uitgestapt vanwege haar liefde voor Ross.

Maar toch wel het aller verdrietigste moment van de hele serie is de laatste scène waarin ze allemaal hun sleutel achterlaten en vertrekken. Toen wisten we pas echt zeker dat we nooit meer konden genieten van een nieuwe aflevering van onze beste vrienden. 

Lees meer over
Jennifer AnistonMatt LeBlancLisa KudrowMatthew PerryDavid SchwimmerCourteney CoxTv-programma