zonder jou

Famke Louise werd bedrogen door Snapking

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPFamke Louise werd bedrogen door Snapking
RTL

De ex van Famke Louise Tim van Teunenbroek, beter bekend als Snapking, bekent dat hij is vreemdgegaan toen hij nog samen was met de zangeres. Hij vertelt er alles over naar aanleiding van het nieuwe nummer van de zangeres.

"Ik ben wel vreemdgegaan, daar ben ik gewoon eerlijk over"

In een video van YouTube-kanaal Jeroen & Co. wordt Tim gevraagd naar het nieuwste nummer van zijn ex. Het nummer Zonder Jou zit vol teksten die hinten naar vreemdgaan. Bijvoorbeeld de tekst 'neem die oorbellen mee van die slet, ik hoef die shit niet meer te vinden in m'n bed'.

Snapking moet toegeven dat deze teksten over zijn acties gaan: "Ik ben wel vreemdgegaan, daar ben ik gewoon eerlijk over. Dat is gewoon heel lang geleden. Daarna gingen we gewoon nog leuk met elkaar om."

Famke Louise slaat een andere weg in
Lees ook

Famke Louise slaat een andere weg in

Nu het uit is, heeft Tim nog wel één souvenir aan zijn relatie met Famke Louise overgehouden. Op zijn onderarm prijkt een tatoeage met de tekst 'Famke'. Hij weet nog niet wat hij met de naam van zijn ex gaat doen. "Ik heb gehoord dat laseren pijn doet. Eroverheen tatoeëren is minder pijnlijk, maar ik zou het op dit moment toch niet weten." Toch heeft Tim geen spijt van zijn plakplaatje.

Tim vindt het nummer Zonder Jou overigens helemaal niks. "Ik vond al haar nummers echt dope, maar deze is... ja... te snel gemaakt. Te geforceerd."

Lees meer over
Famke LouiseSnapking