OMG

Donny in bed met Temptation-verleidster?

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPDonny in bed met Temptation-verleidster?
RTL

Alles wijst erop dat Donny Roelvink toch écht een slippertje heeft gemaakt tijdens Temptation Island VIPS. Een oplettende kijker heeft namelijk bewijs gevonden dat de hunk het bed deelt met een verleidster!

In de eerste juicy beelden van het spraakmakende programma is te zien dat de bedden op het eiland niet alleen zijn om in te slapen. Een stelletje heeft het namelijk wel héél gezellig onder de lakens… Natuurlijk zet RTL Boulevard alles op alles om erachter te komen wie hier liggen te rollenbollen. Een oplettende kijker weet het zeker: het is Donny Roelvink!

Relatie Ruud en Rowena 'naar de klote' door Temptation VIPS?
Lees ook

Relatie Ruud en Rowena 'naar de klote' door Temptation VIPS?

De theorie is gebaseerd op een beige petje die we spotten bij de lekkere hunk in de promo. En wat zien we nu naast het bed liggen? Inderdaad, een petje!

© Videoland
© Videoland

Op Facebook wordt de actie van Don uitgebreid besproken en de reacties liegen er niet om. Veel mensen zijn er 100% van overtuigd dat Donny zijn Amijé bedrogen heeft. Say what?! Maar eerlijk is eerlijk; het helpt ook niet echt dat de relatie tussen hem en zijn liefje na Mexico alles behalve vlekkeloos verloopt...

Lees meer over
Donny RoelvinkTv-programma