i like big butts

Temptation-Kelly openhartig over bilvergroting

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL BoulevardTemptation-Kelly openhartig over bilvergroting
RTL

Verleidster Kelly weet vanwege haar flinke bilpartij vanaf de allereerst minuut alle ogen op haar te richten. In de eerste aflevering van Temptation Island VIPS doet de dame al een boekje open over haar big booty. Aan Olcay vertelt ze het hele verhaal in Temptation Gossip.

"Zullen we het in de prullenbak gooien? Of zullen we het ergens plaatsen?"

Hoewel haar billen al dagen the talk of the town zijn verklapt de blonde verleidster in Temptation VIPS Gossip dat het nooit haar bedoeling is geweest om haar billen te vergroten. Het begon allemaal heel onschuldig met een beetje vet weghalen hier en daar. Maar toen ze eenmaal op de tafel lag kreeg ze een aanbod waar ze geen nee tegen kon zeggen.

Dit stel is ook gevraagd voor Temptation Island VIPS
Lees ook

Dit stel is ook gevraagd voor Temptation Island VIPS

“Nou dan lig je daar en dan zegt de arts: ‘Nou Kelly, wat wil je ermee doen? Zullen we het in de prullenbak gooien? Of zullen we het ergens plaatsen?’” Het mag duidelijk zijn waar Kelly -100cc per bil- voor gekozen heeft. Toch vond de operatie niet echt om de hoek plaats. Ze reisde hiervoor namelijk speciaal af naar Venezuela met een zogeheten “booty trip”. Bekijk de hele video hier:

Alle afleveringen van Temptation Gossip kijk je op Videoland

Lees meer over
Olcay GulsenTv-programma