heftig

Chantal Bles: 'Ons kleine prinsesje is erg ziek'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPChantal Bles: 'Ons kleine prinsesje is erg ziek'
RTL

Styliste Chantal Bles laat weten dat de geruchten waar zijn en dat hun kleine prinsesje Jada erg ziek is. Jada is de 2,5 jaar oude dochter van Chantal en voormalig autocoureur Robert Doornbos.

"Jada is heel sterk en nog steeds zo vrolijk!"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Chantal deelt op Instagram haar emotionele verhaal. Ze laat weten dat het leven van haar jonge gezinnetje de afgelopen tijd heeft stilgestaan: "Helaas zijn de geruchten waar en is ons kleine prinsesje Jada erg ziek. Ongeveer twee maanden geleden is er een grote tumor bij haar ontdekt met uitzaaiingen."

De kleine Jada wordt behandeld in het pas geopende Prinses Maxima Centrum: "Ondertussen zijn we in een rollercoaster beland van chemotherapieën en operaties. We zijn in de beste handen in het Prinses Maxima Centrum en vechten samen met een traan en een lach..."

Chantals kleine prinses blijft volgens haar moeder vrolijk: "Jada is heel sterk en nog steeds zo vrolijk! Wat leren we veel van ons kleine bijzondere meisje!"
 

Dochtertje van Chantal Bles ernstig ziek
Lees ook

Dochtertje van Chantal Bles ernstig ziek

In december maakte Chantal bekend dat zij in verwachting is van een tweede kindje. In februari maakte het stel bekend dat ze een jongetje verwachten. Chantal is deze zomer uitgerekend.

Lees meer over
Chantal Bles