Temptation-rapport

Temptation-Karim: 'Ik heb geen seks op televisie'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLTemptation-Karim: 'Ik heb geen seks op televisie'
RTL

In de nieuwe Temptation Gossip doet verleider Karim een boekje open over zijn seksleven. Zo biecht de woest aantrekkelijke danser op heel wat vrouwen in zijn bed te hebben gehad, maar zegt hij tijdens zijn Temptation-avontuur niet de lakens te hebben gedeeld met één van de dames...

"Ik had met mezelf afgesproken om geen seks te hebben"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Aan Temptation Gossip-presentatrice Olcay Gulsen biecht Karim op een ware womanizer te zijn. De knapperd heeft dan ook heel wat steamy avontuurtjes beleefd. "Ik heb bij lange na niet zoveel vrouwen gehad als Timtation. Ik heb ze niet geturfd, maar het zijn er niet ontelbaar veel. Ik ben tevreden met de hoeveelheid vrouwen die ik heb gehad."

Hoewel Karim buiten het zicht van de camera's om geen moeite heeft om het bed in te duiken, peinst de verleider er niet over om seks te hebben op televisie. "Zoenen wel, maar seks niet. Ik had met mezelf afgesproken om geen seks te hebben. Maar er kwam veel drank bij kijken, dus soms was er wel sprake van lichamelijk contact", aldus de 25-jarige hunk.

Temptation-Danique klapt uit de school over Stefano
Lees ook

Temptation-Danique klapt uit de school over Stefano

Karim doet het overigens niet met iedere vrouw die hij tegenkomt in de club, zo vertelt hij in de goedbekeken Videoland-show. "Ik ben kieskeurig hoor. Ik doe het niet met een zesje. Het meisje moet boven de zeven zijn."

Het verschil tussen een zesje en een zeven zit volgens de verleider in de looks van de dame in kwestie. Voor een onenightstand hoeft zijn verovering niet hoger te scoren dan een zeven. "Een onenightstand is niet om mensen te leren kennen, verliefd te worden en een relatie te beginnen."

In de derde aflevering van Temptation Island VIPS is te zien hoe Karim een leuke middag beleeft met Rowena, het liefje van ex-Utopiaan Ruud. Toch is Row nou niet bepaald het type waar Karim op valt. "Ik geef Rowena een zeven. Ik vind haar een hele pittige tante. In het begin dacht ik: ik ga me terugtrekken, anders gaat het botsen. Ik vond haar heel dominant en aanwezig. Maar toen kwam zij naar mij toe. Dat kon ik erg waarderen. Dus daarom toch een zeven."

Fans die hopen nu met Karim te kunnen gaan daten, moet hij helaas teleurstellen. "Ik date niet met fans van Temptation. Ik ben sowieso niet op zoek naar echte liefde op dit moment. Ik ben gewoon lekker aan het genieten van mijn leven."

Lees meer over
Tv-programma