K1

Comeback voor Josje Huisman?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPComeback voor Josje Huisman?
RTL

Josje Huisman was er helemaal klaar voor om met haar single Gasolina iedereen omver te blazen. Toch werd het nummertje alles behalve een knaller van een hit. Inmiddels is het alweer een dikke negen maanden erg rustig rondom het ex-K3’tje, maar de blondine is klaar voor haar comeback!

"Voorlopig zit het album dus nog in de productiefase”

Nadat de fashionista van haar brave K3 imago was bevrijd, was ze er helemaal klaar voor om de rest van de wereld voor zich te winnen. Op Instagram konden haar tienduizenden volgers genieten van alle avonturen van de dame. Maar waar ze het ene na het andere succes binnenhaalde in de zangformatie, gaat het haar als single lady minder goed af…

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Josje Huisman begint solo zangcarrière
Lees ook

Josje Huisman begint solo zangcarrière

Begin dit jaar lanceerde de altijd goed geklede dame haar eigen boek: #Dresscode Josje. Het boek werd niet bepaald een bestseller, maar op muzikaal vlak ging het een stuk beter! In het Belgische muziekprogramma Liefde voor Muziek schitterde Josje als nooit tevoren en bewees dat ze meer in haar mars had dan de brave K3-pop.

Al snel tekende de muzikale dame een contract bij Sony Music en ging aan de slag om haar eerste volwassen album te maken. De uitbundige Josje had een doel: de festivals van Nederland en Vlaanderen veroveren, maar dat bleek ijdele hoop.

Haar eerste single Gasolina werd een regelrechte flop en een dikke negen maanden later is het nog steeds akelig stil. En dat blijft voorlopig ook nog wel zo laat haar platenbaas weten aan de Belgische krant Het Laatste Nieuws: “Het is zeker onze intentie om met haar verder te gaan”, aldus Karsten Biesemans. “Maar het gaat trager dan verwacht. We zijn enorm geschrokken van de manier waarop Gasolina neergesabeld werd en beseffen dat de lat nog hoger moet. Voorlopig zit het album dus nog in de productiefase.”

Maar Josje is druk bezig met een comeback! Zo plaatst ze op Instagram een gezellig kiekje waarop te zien is dat de dame weer de studio ingedoken is.

© Instagram Josje
Lees meer over
Josje Huisman