Nagelbijtend de zomer in

Anouk Maas verklapt: 'Er vallen slachtoffers tijdens GTST-cliff'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAnouk Maas verklapt: 'Er vallen slachtoffers tijdens GTST-cliff'
RTL

Over anderhalve week zit menig fan weer op het puntje van zijn stoel tijdens de jaarlijkse zomercliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden. Soapie Anouk Maas licht alvast een tipje van de sluier op wat er gaat gebeuren in de veelbesproken seizoensfinale.

"Ik kan alvast onthullen: er gaan meer slachtoffers vallen"

In Veronica Magazine doet Anouk een boekje open over de laatste aflevering van seizoen 28. "Voor Zoë is het bitterzoet. Rik is niet op het huwelijk, want het is uit. Haar vriendinnetje gaat trouwen, maar zelf draagt ze een enkelband en kan ze haar onschuld maar niet bewijzen. Wat haar ook steekt is dat Loes, de echte moordenaar, door Aysen is gevraagd om getuige te zijn."

In de laatste aflevering zal de verhaallijn rondom de psychopatische Loes tot een bloedstollend hoogtepunt komen. "Ik kan alvast onthullen: er gaan meer slachtoffers vallen. Zoë heeft zichzelf in de nesten gewerkt, maar probeert het allemaal weer recht te breien..."

Bekende radiomannen in GTST-sauna
Lees ook

Bekende radiomannen in GTST-sauna

Grote vraag onder de soapfans is natuurlijk of Zoë één van die slachtoffers is. Maar daar geeft An wijselijk geen antwoord op. "Als het aan mij ligt ben ik volgend seizoen weer van de partij", besluit ze mysterieus.

Benieuwd naar welke slachtoffers Loes gaat maken tijdens de zinderende zomercliffhanger? Kijk dan vrijdag 6 juli om 20.00 naar Goede Tijden, Slechte Tijden.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Anouk MaasGTST