Verdrietig

Hond Jan de Hoop overleden

Door RTL Boulevard/ANP··Aangepast:
© ANPHond Jan de Hoop overleden
RTL

De hond van Jan de Hoop is ingeslapen. De viervoeter was altijd prominent aanwezig op de Twitterpagina van de nieuwslezer.

"Onze lieve Bob is ingeslapen. Na 14 fantastische jaren vol liefde en plezier", schrijft Jan bij een foto op Twitter. "De laatste tijd ging het steeds minder. We hebben haar het laatste half jaar met met veel liefde dag en nacht verzorgd. We zijn erg verdrietig maar ook dankbaar voor de mooie jaren met ons lieve meisje."

Jan de Hoop: Nog nooit gekookt
Lees ook

Jan de Hoop: Nog nooit gekookt

De nieuwslezer houdt ook een vlog bij over zijn leven op de Veluwe. In zijn laatste video zei Jan nog dat Bob "hoe je het ook went of keert, al veertien jaar is en haar laatste loodjes bezig is". Daarom kreeg de hond fysio om het haar nog zo comfortabel mogelijk te maken. "Het is ons meisje, dus we doen alles voor het kind om te zorgen dat ze het zo lekker mogelijk heeft", aldus Jan.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De nieuwslezer plaatst vandaag een filmpje online, waarin hij iedereen bedankt voor de lieve reacties op het overlijden van zijn hond. Later vandaag plaatst Jan een eerbetoon online voor zijn lieve Bob.