chantal blijft presenteren

Chantal Janzen verlengt RTL-contract: 'Hartstikke blij mee'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© William Rutten/RTLChantal Janzen verlengt RTL-contract: 'Hartstikke blij mee'
RTL

De geruchtenmachine draait al een tijdje overuren: is Chantal Janzen de volgende die overstapt naar Talpa? De presentatrice laat vandaag aan RTL Boulevard weten dat ze nergens naar toe gaat.

"Daar ben ik hartstikke blij mee en RTL volgens mij ook"

"Ik heb het nieuws dat ik blijf bij RTL en daar ben ik hartstikke blij mee en RTL volgens mij ook," aldus een dolblije Chantal. De blondine wil nog niet verklappen voor hoeveel jaar ze heeft bijgetekend: "Ik blijf in ieder geval voor langere tijd en we hebben echt de intentie om mooie programma's te maken. Ik heb daar onwijs veel zin in."

Het is nog niet bekend welke programma's Chantal gaat presenteren. "Sowieso zijn er programma's die ik zeker blijf doen." De presentatrice gaat ook meedenken over nieuwe programma's en is daarnaast druk met haar eigen platform. "Ik ben heel blij dat RTL mij de ruimte geeft om mij als maker te ontwikkelen. Ik denk dat we hele leuke dingen kunnen gaan doen."

Gordon stapt over naar Talpa
Lees ook

Gordon stapt over naar Talpa

Eerder vandaag werd duidelijk dat Gordon RTL gaat verlaten. Gordon is een van de grote namen die de overstap naar Talpa maakt. Zo ook Johnny de Mol en de mannen van Voetbal Inside gaan naar Talpa. Sindsdien wordt er volop gespeculeerd over de volgende presentator die overstapt. "Volgens mij is het wel lekker om die geruchtenstroom op gang te brengen," aldus Chantal.

Volgens Chantal kan het ook zomaar zijn dat de zender niet meer met bepaalde presentatoren door wil: "Je biedt mensen een pakket, ook financieel komt daar veel bij kijken. Ik denk bij sommige mensen dat een andere partij dan net iets meer biedt en dan kiezen ze daarvoor. Het kan ook zijn dat een zender niet door wil met bepaalde namen. Ik denk dat dat geluid ook wel even gehoord mag worden."

Lees meer over
Chantal Janzen