Proud mommy

Khloé Kardashian trots op lichaam na zwangerschap

Door ANP / RTL Boulevard ··Aangepast:
Khloé Kardashian trots op lichaam na zwangerschap
RTL

Een bikinifoto die zusje Kendall dit weekend van haar deelde, geeft een verkeerd beeld van Khloé Kardashian. Dat stelt de realityster, die in april beviel van dochter True, op Twitter.

“Godzijdank weet ze vanuit welke hoek ze moet filmen”

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

"Ik zie nu pas de video van mij in een bikini die Kendall deelde", schreef Khloé dinsdag over de Instagram Story, die veel werd gedeeld op entertainmentsites die erbij schreven dat de jonge moeder haar platte buik alweer terug had elf weken na haar bevalling. "Godzijdank weet ze vanuit welke hoek ze moet filmen, haha. Want ik zie er niet zo uit als in die video." Volgens Khloé is de foto wel erg flatteus, omdat ze erop op haar rug ligt.

Khloé Kardashian omgetoverd tot wassen beeld
Lees ook

Khloé Kardashian omgetoverd tot wassen beeld

De realityster gaf eerder al aan dat ze het vervelend vindt als media een vertekend beeld geven van hoe zij herstelt van haar zwangerschap en bevalling. "Ik hou er echt niet van als er wordt geschreven dat ik een enorm aantal kilo's ben verloren in een korte tijd, of als mensen beweren dat ik een belachelijk dieet volg", deelde ze een paar weken geleden op Twitter. "Dat geeft een verkeerde boodschap. Ik geloof in het veranderen van je eetpatroon. Diëten zorgen meestal niet voor een langetermijnresultaat. Ik ben er ook van overtuigd dat sporten ongelooflijk gezond is, maar dat iedereen dat moet doen op een manier die in zijn leven past."

Lees meer over
Khloé Kardashian