to be continued...

Spoiler: dit gaat er gebeuren in Riverdale seizoen 3

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© GettySpoiler: dit gaat er gebeuren in Riverdale seizoen 3
RTL

Tijdens de seizoensfinale van Riverdale zaten we op het puntje van onze stoel. We kunnen dan ook niet wachten om er ein-de-lijk achter te komen hoe het afloopt met Veronica, Betty, Jughead en niet geheel onbelangrijk: Archie!

Showrunner Roberto Aguirre-Sacasa geeft alvast een voorproefje en geloof ons: het wordt een seizoen vol verrassingen…

Pas op spoilers!

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

"Archie speelde een heel gevaarlijk spel gedurende seizoen 2"

In een interview met TVLine verklapt de schrijver dat “het vooruitzicht van Archie die vervolgd wordt is om van te smullen”. Er is zelfs een grote mogelijkheid dat de golden boy terecht komt in een jeugdgevangenis! Say what?!

Daarnaast liet de producer casual vallen dat de kans zéér aanwezig is dat een groot deel van seizoen drie zich afspeelt in een rechtszaal. Zal de jury geloven dat Archie onschuldig is voor de moord op Cassidy? Of zorgt Hiram toch voor moeilijkheden…?

Riverdale's-KJ Apa en Cole Sprouse roasten elkaar
Lees ook

Riverdale's-KJ Apa en Cole Sprouse roasten elkaar

Cassidy wie? Even een reminder wie Cassidy ook alweer precies was: in het bloedstollende tweede seizoen reizen de vrienden in de aflevering The Hills Have Eyes af naar een afgelegen huisje midden in het bos. Terwijl Veronica, Betty, Jughead en Archie genieten van de rust wordt de groep beroofd. De stoere Archie laat het er natuurlijk niet bij zitten en gaat de jongens achterna. Als de knapperd een belangrijke keuze moet maken duikt plotseling bodyguard André op die het van hem overneemt. Terwijl Archie terug loopt naar het huis hoort hij plotseling een geweer afgaan… 

Lange tijd hoorde we niets meer over Cassidy en de roof, en eerlijk gezegd waren we hem stiekem ook alweer vergeten. Oops! Maar in de seizoenfinale worden we met onze neus op de feiten gedrukt en zien we hoe een onschuldige Archie in de boeien wordt geslagen. "Archie speelde een heel gevaarlijk spel gedurende seizoen 2 ... en hij moet nu op de blaren zitten”, aldus Roberto Aguirre-Sacasa. To be continuted…

Lees meer over
Netflix