De nieuwe Tim en Deborah

Bizar veel aanmeldingen voor nieuwe Temptation Island

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLBizar veel aanmeldingen voor nieuwe Temptation Island
RTL

Je zou na het heftige seizoen van afgelopen jaar denken dat liefdeskoppeltjes huiverig zijn om zich op te geven voor Temptation Island, maar niets blijkt minder waar. Er hebben zich al honderden lovebirds ingeschreven om samen de ultieme relatietest aan te kunnen gaan op nationale televisie!

“Er zijn voor het volgende seizoen al 1.410 inschrijvingen afgerond"

Nog nooit eerder hebben zoveel koppels zich ingeschreven voor Temptation Island, zo laat het Vlaamse VIJF weten aan Het Laatste Nieuws. “Er zijn voor het volgende seizoen, waarvan de opnames in september en oktober plaatsvinden, al 1.410 inschrijvingen afgerond. Maar vele anderen zijn nog lopende”, klinkt het bij VIJF.

In Vlaanderen willen 149 koppels hun kans wagen, in Nederland hopen 169 stellen op een ticket naar een paradijselijke bestemming. 

Temptation Island VIPS verbreekt records
Lees ook

Temptation Island VIPS verbreekt records

Ook heel wat mannen en vrouwen willen maar wat graag in de voetsporen treden van Zwanetta, Alex en Danique. Maar liefst 510 mannen en 582 vrouwen hebben zich opgegeven als verleider of verleidster.

Fun fact: in Nederland schreven meer vrouwen zich in terwijl in Vlaanderen juist meer mannen het geluk willen gaan beproeven als verleider.

Over het nieuwe seizoen van Temptation Island is nog weinig bekend. Wel is al duidelijk dat de presentatie opnieuw in handen zal zijn van Rick Brandsteder en Annelien Coorevits.

Lees meer over
Tv-programma