prachtig gebaar

Rossana Kluivert in tranen door donatie John Williams

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© InstagramRossana Kluivert in tranen door donatie John Williams
RTL

John Williams maakte maandag in RTL Boulevard bekend dat hij een groot deel van de omzet van zijn nieuwste uitvinding zal schenken aan het Kluivert Dog Rescue Center op Curaçao. Direct na de uitzending belde John met Rossana.

"Dat meen je niet?!"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Rossana Kluivert stelt opnames uit door ziekte
Lees ook

Rossana Kluivert stelt opnames uit door ziekte

"Dat meen je niet. Dat meen je niet! Hoeft toch niet zoveel? Dat is echt waanzinnig!", hoor je Rossana aan de telefoon zeggen.

"Ik denk je hebt iemand gebeld en ik krijg wat hout van je via je doe het zelf programma. Jezus!", voegt Rossana toe. 

John Williams' nieuwste uitvinding heet Mr. John en is een persoonlijke kit om je hotelkamer mee te checken. Na zijn klus als presentator van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel kwam John met het idee om iedereen de kans te geven zijn vakantieplek te checken op viezigheid. 

Maandagavond showde John zijn uitvinding bij RTL Boulevard en maakte hij ook bekend dat een groot deel van de omzet voor Rossana's Dog Rescue Center is. 

Na een aantal bezoeken aan Curaçao heeft Rossana besloten zich volledig in te zetten voor alle straathonden op het eiland. Daarvoor is ze nu het Dog Rescue Center begonnen. En daar kan ze alle hulp bij gebruiken! 

Met de steun van John wil Rossana een operatiekamer aan het Rescue Center toevoegen. "Heel binnenkort staat er de Mr. Johns Operatie kamer op het Kluivert Dog Rescue Center. En uiteraard zullen we deze regelmatig checken met Mr. John om zeker te weten dat deze spotless clean is", valt te lezen in Rossana's Instagrampost.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Rosanna KluivertJohn Williams