mindfuck

Ali G en Borat-acteur Sacha Baron Cohen is terug

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesAli G en Borat-acteur Sacha Baron Cohen is terug
RTL

Met zijn films Ali G, Borat en Brüno nam acteur Sacha Baron Cohen heel wat mensen in de maling. Nu is Sacha terug met een satirische tv-serie waarin 'ie opnieuw bekende en onbekende Amerikanen in de maling neemt.

De show heet Who Is America? en is vanaf zondag 15 juli op de Amerikaanse tv-zender Showtime te zien. In een preview is te zien dat Sacha onder andere een interview met de Amerikaanse politicus Dick Cheney heeft gehad.

Wat nu al bizar is, is dat het Sacha, als undercover interviewer, is gelukt om Dick een handtekening te laten zetten op een martelwerktuig...

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Sacha Baron Cohen hint op film rond Trump
Lees ook

Sacha Baron Cohen hint op film rond Trump

Sacha heeft ook met de Amerikaanse politica Sarah Palin gesproken. En die is not amused! Ze laat via Facebook weten dat ze dacht mee te werken aan een echte historische documentaire, maar dat ze achteraf goed in de zeik is genomen door Sacha.

"Op een gegeven moment ben ik opgestapt. Ik had er genoeg van", laat ze weten. "Maak zoveel mensen als je wilt belachelijk, maar hoe durf je grappen over onze militairen te maken. Werkelijk ziek!" 

Sarah wil nu graag dat de tv-zender Showtime de opbrengsten van de serie doneert aan partijen die werken met veteranen. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Sacha Baron Cohen