sex sells

Sekspoprel Johan Vlemmix en Patricia Paay verder in rechtszaal

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPSekspoprel Johan Vlemmix en Patricia Paay verder in rechtszaal
RTL

Johan Vlemmix en Patricia Paay moeten hun meningsverschil verder voor de rechter gaan uitvechten. Dit laat de rechtbank van Den Bosch vandaag weten.

Nadat Patries compleet viral gaat met haar plasseksfilmpje heeft entertainer Johan Vlemmix het idee om de glamourpoes om te toveren tot sekspop. La Paay is not amused en eist nu een schadeclaim van 30.000 euro.

De Brabander eist op zijn beurt weer twee ton van de diva vanwege misgelopen inkomsten. Deze claim heeft hij inmiddels ingetrokken, maar Patricia houdt voet bij stuk. Daarom is het nu aan de rechter om te bepalen hoe het verhaal verder gaat.

Patricia Paay blij met beslissing Vlemmix
Lees ook

Patricia Paay blij met beslissing Vlemmix

Johan laat aan RTL Boulevard weten dat hij nogal verbaasd is over hoe dit opmerkelijke verhaal zich ontpopt heeft. Helemaal aangezien hij nooit daadwerkelijk tot actie is ondergaan. Hij laat dan ook weten dat hij het liever anders had willen oplossen.

Hij heeft dan ook al meerdere malen zijn oprechte excuses aangeboden en vertelt dat hij niets tegen Patricia heeft. Integendeel: hij dacht dat ze trots zou zijn! Patricia Paay wilde niet reageren.

Lees meer over
Patricia PaayJohan Vlemmix