mooi gebaar

Man Nicolette van Dam haalt al 4000 euro op voor goede doel

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© InstagramMan Nicolette van Dam haalt al 4000 euro op voor goede doel
RTL

De t-shirt 'grap' van Bas Smit, de man van Nicolette van Dam, begint volgens hemzelf een beetje uit de hand te lopen. Nu hij al 4000 euro heeft opgehaald voor Big Change wijzigt hij van goed doel.

"Het blijft belachelijk en onbegrijpelijk dat mensen met een shirt met mijn hoofd erop lopen"

© Instagram

Iedereen wil het shirt van Bas hebben. Zo is op zijn Instagram al te zien dat BN'ers als Lil' Kleine en Jandino Asporaat erin rondlopen. Zelfs Armin van Buuren wil er eentje! Natuurlijk lopen ook de fans van Bas erin rond, en dat is te merken. Hij heeft er namelijk al 4000 euro mee opgehaald wat volledig naar Big Change gaat, een goed doel dat zich inzet voor jongeren. 

Toch wijzigt Bas nu van goed doel. Via Instagram Stories laat hij weten: "Besloten door omstandigheden in de familie het goede doel te veranderen voor toekomstige verkopen. Vanaf nu zal de volledige winst 1 op 1 ten goede komen aan het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie."

Die "omstandigheden in de familie" zullen hoogstwaarschijnlijk over Chantal Bles, de nicht van Nicolette, gaan. Haar dochtertje Jada vecht al even tegen een grote tumor met uitzaaiingen. Jada wordt behandelt in het Prinses Maximá Centrum. 

Vanaf nu gaat van ieder verkocht t-shirt 10 euro naar het "indrukwekkende ziekenhuis". Wel blijft Bas het bizar vinden dat mensen in zijn shirt rondlopen. "Het blijft belachelijk en onbegrijpelijk dat mensen met een shirt met mijn hoofd erop lopen", grapt hij in zijn Stories.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

© Instagram
Lees meer over
Nicolette van DamBas Smit