break-up

Over en uit: Anna Nooshin na 13 jaar weer vrijgezel

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram AnnaOver en uit: Anna Nooshin na 13 jaar weer vrijgezel
RTL

De fashionista heeft zojuist op haar Instagram bekendgemaakt dat zij en haar lief niet langer meer samen zijn.

"Er is geen sprake van sensatie, we hebben mega veel respect voor elkaar en er is veel liefde tussen ons"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Op Instagram schrijft ze: "Via deze weg willen Danny en ik jullie laten weten dat we, na 13 hele mooie jaren, er liefdevol voor hebben gekozen uit elkaar te gaan. Er is geen sprake van sensatie, we hebben mega veel respect voor elkaar en er is veel liefde tussen ons. Hoe verdrietig het ook is, het gaat goed met ons beiden. We zijn samen opgegroeid, hebben samen onwijs veel meegemaakt en de plek voor hem in mijn hart is forever groot. Ik gun hem alles op de wereld. Ik weet dat jullie hierin onze privacy verder zullen respecteren."

Ook Danny maakt het nieuws bekend op zijn social media. "Jouw liefde was een geschenk en ik ben je dankbaar voor alle mooie momenten in mijn leven. Ik heb mega veel respect voor jou en ik gun je de wereld. Je hebt een speciaal plekje in mijn hart maar voor nu scheiden hier onze wegen", aldus de YouTuber.

WTF: Anna Nooshin en Kim maken bizarre foto
Lees ook

WTF: Anna Nooshin en Kim maken bizarre foto

De modegoeroe was jaren dolgelukkig met haar grote liefde Danny Roumimper. In een video van een paar jaar geleden spreekt Danny nog van de "vrouw van zijn dromen". Toch mocht het na dertien jaar helaas niet zo zijn en is de koek op. Gelukkig heeft de influencer heel veel steun van haar lieve vriendinnen zoals Kim Feenstra en Jessie Jazz.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Anna Nooshin