Heftig

Manager Barbie: 'Ze kreeg een black-out en viel'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL BoulevardManager Barbie: 'Ze kreeg een black-out en viel'
RTL

Vanmorgen was er heftig nieuws over Barbie. De realityster zou volgens ooggetuigen uit het raam van haar huis in Scheveningen zijn gesprongen. Haar manager laat nu exclusief aan RTL Boulevard weten wat er gebeurd zou zijn.

"Ze ligt nu op de intensive care"

Samantha slikt op dit moment zware medicatie voor antidepressiva. "Een verkeerde mix hiervan heeft ervoor gezorgd dat Samantha een psychose kreeg", laat hij aan RTL Boulevard weten. "Ze besloot in de vensterbank van haar raam te gaan zitten omdat het zo heet was. Op dat moment heeft Samantha een black-out gekregen en is ze uit het raam gevallen." 

Ooggetuigen lieten eerder vandaag aan Omroep West weten dat ze Barbie in het raam aan zelfbeschadiging zagen doen en vervolgens zelf het raam uit hebben zien springen. Dat verhaal lijkt nu toch, volgens de manager, een stuk genuanceerder te liggen. 

Heftig: 'Barbie uit het raam gesprongen'
Lees ook

Heftig: 'Barbie uit het raam gesprongen'

Barbie's manager benadrukt dat er absoluut geen alcohol, drugs of andere verdovende middelen in het spel waren. "Haar kinderen zijn direct naar haar ouders gegaan", vervolgt hij. 

"Ze ligt nu op de intensive care in een roesje. Al haar klussen voor de komende tijd zijn afgezegd en ze verschijnt voorlopig niet in de media." 

Lees meer over
Samantha de Jong [Barbie]