hoogtepunt

Ook Formule 1-helden steunen Bas Smit-actie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© InstagramOok Formule 1-helden steunen Bas Smit-actie
RTL

De t-shirt-actie van Bas Smit bereikt hoogtepunt na hoogtepunt. Via Instagram deelt de man van Nicolette van Dam dat nu ook een aantal Formule 1-helden zijn inzameling voor het Prinses Máxima Centrum steunen.

"Sorry, maar dit gaat nergens over"

In nieuwe filmpjes is te zien dat niemand minder dan Daniel Ricciardo, een Australische Formule 1-coureur, en onze eigen Max Verstappen het shirt ook dragen. "Sorry, maar dit gaat nergens over", post Bas bij de video van Daniel. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Bas Smit schenkt giga aquarium aan Prinses Máxima Centrum
Lees ook

Bas Smit schenkt giga aquarium aan Prinses Máxima Centrum

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Bas heeft al bakken met geld opgehaald met zijn actie en doneert nu als eerste een giga aquarium aan het Prinses Máxima Centrum. Dankzij deze nieuwe impuls zal er binnenkort waarschijnlijk nog een dikke donatie aan zitten te komen. 

De donaties aan het Centrum kwam o.a. tot stand door omstandigheden in de familie, liet Bas eerder weten op Instagram. Die "omstandigheden in de familie" gaan over de nicht van zijn vrouw Nicolette, Chantal Bles. Jada, de tweeënhalf jarige dochter van Chantal Bles en autocoureur Robert Doornbos, werd eerder dit jaar gediagnostiseerd met een tumor met uitzaaiingen. Het kleine meisje wordt behandeld in het Prinses Máxima Centrum.

Ook zo'n shirt kopen? Dat kan hier.

Lees meer over
Bas Smit