hello mama

Monica Geuze showt lichaam na bevalling

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram Monica GeuzeMonica Geuze showt lichaam na bevalling
RTL

Amper twee weken geleden komt het prinsesje van Monica Geuze en vriendlief Lars ter wereld. Maar dat de vlogger negen maanden lang met een kleine uk in haar buik heeft rondgelopen is amper te zien, de zwangerschapskilo’s vliegen eraf!

“Ik wil sporten om het iets strakker te krijgen”

© Instagram Monica Geuze

Hoewel de YouTube-sensatie er altijd uitziet om door een ringetje te halen, heeft ze nog moeite met het dragen van strakkere kleding. Toch vindt ze het geen enkel probleem om haar lichaam, slechts twee weken na de bevalling van de kleine meid, vast te leggen op beeld. Iets waar ze een tijdje geleden nog niet zo zeker van was. “Ik dacht echt dat het nooit meer goed zou komen”, bekent ze onzeker tegen haar spiegelbeeld. 

Ondanks dat het haar reuze meevalt staat ze te popelen om in de sportschool aan de slag te gaan met haar lijf. “Ik wil sporten om het iets strakker te krijgen”, aldus de kersverse mama. Toch moet Mo nog heel eventje geduld hebben, pas over vier weken mag ze zich in het zweet gaan werken.

Wie denkt dat Monica alleen maar bezig is met haar lichaam heeft het mis. De 23-jarige is een moeke in hart en nieren en werkt zich een slag in de rondte. Ze is daarom ook ontzettend blij dat ze hulp krijgt van haar liefje Lars. Monica wordt dan ook een beetje emotioneel als ze denkt aan haar vent. “Ik realiseer me gewoon heel erg dat ik het zo veel slechter zou kunnen hebben”, aldus de populaire YouTuber. 

“Ik ben zo blij ben dat wij het eigenlijk zo goed hebben en onze baby niets tekort hoeft te komen”, zegt ze terwijl ze haar tranen wegslikt. Omdat ze weet dat niet iedereen het zo goed heeft neemt ze een drastisch besluit: alle kleding die de kleine Zara-Lizzy niet meer past gaat ze doneren aan mama’s die het goed kunnen gebruiken. 

Bekijk de hele video van Monica hieronder.

Lees meer over
Monica Geuze