vallen en opstaan

André: 'Breuk met Monique het beste dat mij is overkomen'

Door RTL Boulevard/Story··Aangepast:
André: 'Breuk met Monique het beste dat mij is overkomen'
RTL

Een maand geleden laat André Hazes iedereen schrikken als hij 22 optredens cancelt en noodgedwongen een maandje achter de geraniums moet zitten. Toch heeft een tijdje niets doen hem ontzettend goed gedaan, vertelt de Leef-zanger deze week in Story.

“Ik wil Monique nooit meer kwijt. Wij horen bij elkaar"

“Ik weet nu wat ik anders moet doen”, vertelt de zanger in het weekblad na een zalige gezinsvakantie in het zonnige Marbella. En de Spaanse warmte heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen. André is weer helemaal opgeladen en klaar om aan de bak te gaan. Toch was dat een maandje geleden wel even anders…

“Toen de arts die beslissing voor me nam drong het pas tot me door hoe moe ik was,” spreekt hij zich uit over de heftige periode in zijn leven. “Mensen die om mij geven waarschuwden me al tijden, maar ik wilde het niet horen. Ik wilde werken, mijn fans niet teleurstellen.”

Jij kan in het huis van André Hazes wonen
Lees ook

Jij kan in het huis van André Hazes wonen

Toch breekt hij begin juli en moet de artiest in hart en nieren afstand nemen. Een bezoekje aan de arts drukt hem met zijn neus op de feiten. “Ze hebben allemaal gelijk gehad”, aldus Dré. Op advies van zijn dokter boekt hij een ticket naar de zon en neemt samen met zijn gezin een tijdje rust. En al die vrije tijd vraagt natuurlijk om wat quality time met de fam. Hij zegt daarover in het blad: “Voor mij was dat goed, maar ook voor die kleine jongen en onze band.”  

Bang om opnieuw de fout in de gaan is het liefje van de Sterren Houden Huis-deelneemster niet. “Ik weet nu wat ik anders moet doen”, biecht hij op. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

In de agenda van 2019 is inmiddels ook flink geschraapt, zodat er meer tijd is voor zichzelf en zijn prachtige gezinnetje. “We zijn dichter bij elkaar dan ooit”, laat hij zich uit over zijn relatie met zijn Monique.

Toch was het begin dit jaar wel even andere koek tussen de zanger en zijn vlam. De twee besloten een tijdje afstand te nemen van elkaar, maar daar kwam de vader van de kleine André als snel op terug. “Je weet pas wat je mist als je het niet meer hebt”, aldus een diep geraakte André. “Ik wil Monique nooit meer kwijt. Wij horen bij elkaar.” 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De verhuisdozen staan dan ook al klaar en het als herboren koppel staat de popelen intreden te nemen in een leuk huisje in de buurt van Rotterdam. “We hebben ons ideale huis gevonden”, aldus de verliefde artiest. Het is nu alleen even afwachten of de koop doorgaat zodat de Hazesjes vaart kunnen maken en de rottigere periode achter zich kunnen laten. 

Toch kijk de vocalist niet met een naar gevoel terug op de afgelopen periode. Zo zegt hij tegen Story: “Terugkijken is de breuk met Monique het beste dat mij is overkomen.”

Lees meer over
André Hazes jr.