awww

Teen Mom-ster Tyler viert 13 jaar samen zijn met Catelynn

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Teen MomTeen Mom-ster Tyler viert 13 jaar samen zijn met Catelynn
RTL

Teen Mom-sterren Tyler Baltierra en Catelynn Lowell zijn al 13 jaar samen. Een enorme mijlpaal! Zeker met alle drama die zich altijd afspeelt rondom de tv-show Teen Mom. Tyler viert deze bijzondere dag met een lief Instagram-bericht.

"Het leven is heel simpel als je erover nadenkt"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Teen Mom-sterren reageren op pistool-incident Jenelle
Lees ook

Teen Mom-sterren reageren op pistool-incident Jenelle

De hubby van Catelynn deelt een foto met zijn vriendin en de tekst: "Het leven is heel simpel als je erover nadenkt. Als je ergens van houdt, vecht er dan voor! Offer ervoor op. Hou er zoveel van dat je van jezelf gaat houden op een manier die je nooit voor mogelijk hield."

"We zijn nu 13 jaar samen en dat is niet dankzij geluk of het feit dat we nooit ruzie maken of boos worden op elkaar. Het is omdat we elke dag ervoor kiezen om van elkaar te houden. Met alle fouten en alle bagage uit ons verleden." 

Hij vervolgt met: "We kiezen ervoor om naar elkaar te luisteren en elkaar aan te horen. We kiezen ervoor om onze problemen te bespreken en ze op te lossen. We kiezen ervoor om onze spirituele band te koesteren en om de ups en downs in het leven te delen."

"We zijn geliefden in dit leven, zodat we soulmates kunnen zijn in het leven hierna. Catelynn, je bent prachtig. Je bent het waard. Je bent sterk, veilig en ik hou van je. Meer dan dat ik kan uitbeelden!" 

Zoet!

Lees meer over
Tv-programma