Keukenprinses

Deze birthdaysnacks serveert de jarige Meghan Markle

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDeze birthdaysnacks serveert de jarige Meghan Markle
RTL

Vandaag is Meghan Markle 37 jaar geworden, tijd voor een feestje dus. Lekkere hapjes en drankjes zullen niet ontbreken op haar partijtje. Benieuwd naar wat ze serveert? Deze lekkernijen kan je verwachten!

1. Vegan hapjes

De kersverse hertogin probeert zoveel mogelijk vegan te eten, doordeweeks dan. Ondanks dat haar feestje in het weekend is, zullen er vast wat vegan hapjes aanwezig zijn. Geen fancy sushi dus.

© GettyImages

2. Avocado's

Volgens Meghan zijn avocado's het magische voedsel. "De meeste dingen kunnen worden opgelost met yoga, het strand of een paar avocado's." vertelde ze. Een guacamoledipje of avocadosalade zal wellicht op het menu staan. 

3. Geroosterde kip

Ondanks dat de brunette voor een groot deel als veganist door het leven gaat, bestaat de kans wel dat er een stukje kip aanwezig is. Het is namelijk niet zomaar een stukje vlees, het heeft een bijzondere betekenis. Het schijnt dat tijdens het roosteren van een mals stukje kip de voormalig actrice ten huwelijk is gevraagd door prins Harry. 

4. Goed glas wijn

Bij heerlijke hapjes mag een goed wijntje natuurlijk niet ontbreken. Meghan zou onwijs fan zijn van de lekkere wijn genaamd Tignanello. Het is zelfs zo erg dat ze haar lifestyle blog, die inmiddels offline is, naar de wijn vernoemde. Hier kan je nog een kijkje nemen op de blog, met de naam Fig. 

© GettyImages

5. Geen rauw vlees en schaal- en schelpdieren 

In het Britse koningshuis is het strikt verboden om rauw vlees of schaal- en schelpdieren te eten. Dat is overigens meer uit voorzorg dan een echte maatregel. Dit om allergische reacties of ziek worden te voorkomen, een luxe schaal met oesters zal er dus niet geserveerd worden.

6. Taco's

De beauty is onwijs fan van taco's, en met name vistaco's. Ze zegt dat er niet veel andere dingen zijn die haar zo gelukkig kunnen maken als een goede taco gevuld met zalm, ze smult er ontzettend van. 

7. Healthy snacks

De inner fitgirl komt maar al te graag naar boven bij Meghan. Stukjes fruit met pindakaas, nootjes en groene sapjes zijn altijd op voorraad bij de knappie. Ze houdt dus wel van een gezonde hap, al kan een koekje zo nu en dan ook geen kwaad.

© GettyImages
Lees meer over
Meghan Markle